diumenge, 8 de novembre del 2009

SEMINARI 06-11-09

El divendres sis de novembre vam començar la classe de seminari com fem cada dia, amb una lectura d'una companya: la Mònica. Aquesta vegada ens han llegit un llibre titulat "Campos sorpresas". Crec que no ho ha fet malament, ja que se li entenia amb claretat allò que llegia, la velocitat era bona i no `va cometre grans entrebancs. Com a punt dèbil podria ressaltar la seva entonació, ja que ha estat bastant lineal durant tota la lectura, creant una mica de monotonia.
M'ha cridat l'atenció quan la professora ena ha recordat la importància de la posició corporal a l'hora de llegir. No ens haviem fixat en cap lectura realitzada anteriorment i estic totalment d'acord amb que ho hem de fer.

Seguidament es va donar pas a l'actualitat educativa a mans de les companyes Cristina i Ethel amb la notícia "Estrasburg obliga a Itàlia a treure crucifixos de l'escola" publicada pel diari Avui. Tracta sobre el fet de penjar un cruxifix a les aules escolars públiques si vulnera o no el dret a la llibertat de pensament dels alumnes. Alguns es decanten amb la idea que és una figura que pot passar perfectament desapercebuda, mentre que d'altres opinen que és un inconvenient per tots aquells alumnes amb creences diferents.

Finalment vam estar informats sobre la setmana d'activitats (16 al 20 de novembre), explicant el què farem cada dia, així com les activitats que haurem de realitzar a posteriori. Per mi, ha estat el millor moment des de que vam començar, ja que ens acosta una mica més a la realitat educativa. Estavem tots expectants per saber quina escola ens havia tocat, per conèixer el nom de l'alumne de tercer que ens guiaria... un munt de sensacions totes elles positives, és clar!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada