dimecres, 30 de desembre del 2009

SEMINARI ÚLTIM DIA

FI DE SEMINARI
M'agradaria acabar "Diari de Seminari" amb l'últim dia, el més especial de tots. Aquesta vegada no vam començar per les lectures com cada dia o l'actualitat educativa. Vam començar per obrir regals... es tractava d'uns regals que havien de ser simbòlics dels nostres companys, com ara, alguna activitat dinàmica, diverses actuacions musicals, rosquilles artesanalas (per cert, boníssimes!!!!)... va ser d'allò més divertit! es notava un cert entusiasme i alegria per rebre una sèrie de detallets per part dels nostres companys que havien estat molt ben pensats i treballats.
Crec que la majoria coincidirà amb mi, en quant a l'evolució que ha experimentat el nostre grup. Al principi, hi havia una falta de participació i una certa timidesa. De mica en mica, això va anant canviant, gràcies a l'ambient tant bó i de confiança que vam aconseguir crear entre gairabé tots.

Apart del grup de treball, m'ha agradat molt el dinamisme de les activitats a l'aula, ja que mai havia treballat en un grup tan reduit com aquest. Això ha permès expressar-me en total llibertat i comoditat, respectant i escoltant els diversos punts de vista dels meus companys, debatre sobre les possibles diferències, treballar en equip... En definitiva, preparar-me per ser en un futur un bon mestre.

M'agradaria afegir l'actuació de la professora. Crec que hem pogut aprendre molt d'ella no solament en l'àmbit professional, sinó també la qualitat humana que ens ha transmès. Crec que ha realitzat un bon treball i ens ho ha posat molt fàcil.
Gràcies a tots per aquest primer seminari tan maco! Espero que els propers siguin al igual que aquest...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada