dimecres, 28 d’octubre del 2009

COMENTARI ANUNCI PUBLICITARI






PERSONATGES

George Clooney

Camilla Belle

TRADUCCIÓ

Camilla: Hola, ets George Clooney, oi?

George: Sí

Camilla: He vist totes les seves pel.lícules...

George: (Somriu)

Camilla: Tant fascinant, sexy, generòs...

Altra noia: Perdoni, vostè és George Clooney..?

George: Ha de ser un error...

Nespresso

VALORACIÓ DE L'ANUNCI

Desde el primer moment que vaig veure aquest anunci em va cridar l'atenció. Em va semblar original i divertit.

L'anunci està basat en un joc de distraccions i insinuacions per part de Camilla, ja que aquesta sembla mostrar gran interès per George Clooney en el moment que ell està preparat davant la màquina de Nespresso per fer-se l'últim café.

Camilla utilitza suggerents adjectius com ara: sexy, fascinant, generòs... Aquest últim l'utilitza en el moment que agafa l'últim envàs de Nespresso que ell volia per fer-se el cafè i un cop agafat marxa sense dir-li rés més.

George Clooney es queda parat al veure el que realment li interessava a Camilla: agafar l'últim envàs de Nespresso i no pàs voler una cita amb ell. El què havia fet era distreu-re'l per quedar-se ella l'envàs.

Finalment, ell torna a intentar fer-se un altre café agafant un altre envàs diferent i en el moment exacte de posar el nou envàs en la cafetera apareix una segona noia, la qual li fa la mateixa pregunta: "Perdoni, es vostè George Clooney?" i perquè no torni a succeïr el mateix i quedar-se sense café, aquesta vegada ell li contesta: "No, ha de ser un error".

La música és sense lletra, amb una melodia una mica insinuant, com la conversa per part de Camilla.

L'escena està ubicada en una cafeteria. Tots dos estàn mantenint aquesta petita conversa davant de la màquina de café (Nespresso) i amb l'últim envàs disponible.

El final és original, ja que no me l'esperava: Camilla escull l'ultim envàs de café (Nespresso) i no pàs a George Clooney, un atractiu i prestigiat actor.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada